Sima Péter üzente 15 éve

Thaiföldön legalább megpróbálnak az emberek kormányt váltani , ha már önként nem akarnak távozni. Ez példa értékü lehet minden demokráciát szerető ország számára.
http://vilag.transindex.ro/?hir=10168

Válasz

Sima Péter üzente 15 éve

( Többek között , megkapta a francia becsületrendet , amiért a Paksi atomerőmű felújításánál a franciáknak lobbyzott. Ezen kivül nevéhez fűződik a Grasham palota elkotyavetyélése , és még sorolhatnánk amit az "országért" tett. )
http://www.murexin.hu/upload/pdf/referencia/hideg/grasham_palota.pdf
Azóta egy ex KISZtitkár folytatja ezeket a disznóságokat amihez a nép csendben asszisztál. Ezt csak azoknak írom le , akik feledékenyek....de vannak akik soha nem felejtenek !

Válasz

Sima Péter üzente 15 éve

Ezektől a parlamenti pártoktól és kiszolgálóiktól nem várhat az ország segítséget abban hogy ezeket az embereket méltóképpen megbüntessék. 1956 óta hallgatják az emberek hogy majd a fiaiknak és az unokáiknak majd jobb lesz...de nem lett jobb semmi , sőt nekizavarták a legyengített Magyarországot az EU-s csatlakozásnak. Ez csak arra volt jó , hogy piacot csináljanak a német és francia silány áruknak amit a belsö piacokon már nem tudtak értékesíteni. Ez az ember élenjárt ebben : http://www.medgyessy.hu/

Válasz

Sima Péter üzente 15 éve

Véleményem szerint , ami ebben az országban történik , az Magyarország kiárusítása. ( Mezőgazdaság , Ipar , Szolgáltatás , Ingatlanok , Vízkészletek...ebben a sorrendben történik az ország értékeinek elkotyavetyélése privatizáció álcája alatt )Akik ezt az országot kiárusítják , azok az én szememben hazaárulók , és akik katonaviselt emberek azok tisztában vannak azzal mi jár a hazaárulóknak !

Válasz

Sima Péter üzente 15 éve

( Hangsúlyozom hogy amit most leírok az az én MAGÁN véleményem, és nem nyilatkozom senki nevében, csak a saját gondolataimat írom le. Bízom a szabad véleménynyilvánításban ,ami minden magát demokratikusnak mondó ország sajátja. Ezt fontosnak tartom előrebocsájtani ! )

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 15 éve

Amit leírtál Péter az véleményem szerint tükrözi a mostani helyzetet,
csak sajnos még úgy vélem nem mernek az emberek lépni.
Mindenki félti azt amilye van, vagy ha nincs akkor meg nem érdekli a dolog,
Nem tudom, hogy mit kell ettől a Néptől még elvenni ahhoz, hogy elzavarja ezt a sok élősködő álszentet?!!!
Én értetlenül állok és nem értem miért ilyen birka ez a nép?
Mert amig nem állnak úgymondd mellénk addig 1 fecske ugye .............!

K.S.

Válasz

Koroknai Marianna üzente 15 éve

Adjon az Isten
Köszönjük szépen a Magyar Gárda nevében! Igazad van, de sajnos van aki az orra hegyétől nem lát tovább vagy csak nem akar! Amit szeretnék egy idézetben mondom el: " Hiszek Nagymagyarország feltámadásában!" Péter kérlek téged és minden igaz magyar szívű embert segítsétek a munkánkat és szabadítsuk meg Országunkat a mocsoktól!!!!!!!!! Szebb jövőt!

Válasz

Sima Péter üzente 15 éve

Pásztó Sándornak ! Ennek az országnak az úgynevezett rendfentartó erői mesterségesen le vannak züllesztve ( rendőrség , honvédség , nemzetbiztonság ) . Elég megnézni egy budapesti utcát a belvárosban , mindenhol zsebesek , kéregetők , kopasz terepjárós gengszterek ( akiket valamiért a rendfentartó erők nem mernek igazoltatni ). Nekem az a véleményem hogy már 10évvel ezelött meg kellett volna alakítani a Magyar Gárdát és akkor talán nem fajult volna ide a helyzet. Amerikában miért nem hörögnek az emberek a Nemzeti Gárda hallatán ???? Pedig nekik még fegyverük is van. Náluk lehet , nálunk nem ??? Mi ez a kettös mérce ? Aki tesz valamit a Magyarországért azt inkább segíteni és támogatni kellene.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 15 éve

Kedves Sándor a szegfű jobb, vagy a narancs, Ön melyik oldalon van ha nem titok?
Természetesen tiszteletben tartom a véleményét ,hisz nem vagyunk egyformák és a kritikát mindenkinek mérlegelni kell.
De szemellenző minden oldalon rossz tanácsadó.

Köszönettel: K.S.

Válasz

Koroknai Marianna üzente 15 éve

Pásztó Sándornak! Igaza van Kelemen Sándornak,hogy sajnos a mi országunkban nincs rend és amíg ez a zsidó komcsi csűrhe lesz a hatalmon nem is lesz az! Eladtak mindenünket, tönkretették aSzent Magyar Hazánkat és mi mindent még! Nem a Magyar Gárda a csűrhe hanem azok akik ezt teszik velünk magával is! Vannak még ilyen egyesületek pl.Nemzetőrség,Nemzeti Őrsereg akik csakmeg akarják menteni az országot ettől a kizsákmányoló mocskos bandától! Szebb Jövőt!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 15 éve

Én csak annyit fűznék hozzá Sándor, hogy ha minden rendben lenne és a rendfenntartó szervek és az őket irányító politika is jól működne, ill. müködött volna az elmúlt csak 20 évben akkor lehet, hogy nem lenne Magyar Gárda meg hasonló.
De sajnos nem jól müködött csak egy bizonyos érdekcsoportnak.
Őket viszont félre kell állítani, elég kárt okoztak az országnak.
Nem gondolja?

Köszönöm.

K.S.

Válasz

Pásztó Sándor üzente 15 éve

ennek az országnak megvannak a szükséges rendfertartó szervezetei
felesleges egy álmagyarcsűrhe,akik,még külhonban is lejáratják a magyarságot
lásdd révkomárom koszorúzás
pásztó sándor

Válasz

Koroknai Marianna üzente 15 éve

Kedves Sándor! Mint gárdistát és mint igaz magyar embert 2 elv vezérel:
1. "A Haza minden előtt!"
2. "A Hazáért mindent, de a Hazát semmiért!"
Mi gárdisták ezen gondolatok alapján gondolkodunk és dolgozunk!
Adjon az Isten neked Szebb Jövőt és Tisztább látást! Üdv: egy Gárdista a klubból

Válasz

Koroknai Marianna üzente 15 éve

Adjon az Isten! Azt kérdezted ki pénzeli a Magyar Gárdát? SENKI!!!! Nekünk minden önköltséges, senki semmit nem fizet és egy forintot sem kapunk egyik parlamenti " egyéntől" sem! Mi saját magunk fizetjük az elegáns egyenruhánkat és az utazási költségeinket!!!!!! Hazaszeretetből és a Magyar Szent Koronára tett eskünk által Vezérelve haladunk előre a Haza és a Nemzet felemelkedése érdekében, hogy egy Szabad és Független Magyar Hazában tudjon élni nemzetünk!!!!! Szebb Jövőt!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 15 éve

Az Ő elmondásuk szerint saját költségen.
nem tudom de ha O V pénzeli attól még lehetnek jó lépéseik.
Mondjuk én az egész parlamente zavárnám O. v.-től Gy. F:-től a jó ...............
Tehát én úgy gondolom, hogy amíg csak egymásközt cserélik a kilincset addig nekünk nem lesz jobb.

Válasz

Pásztó Sándor üzente 15 éve

ezt a magyar?? gárdát ki pénzeli-talán a még koronázattlanOV?
miből veszik az elegáns egyenruhájukat?

Válasz