Pálfiné Erzsébet üzente 14 éve

Szebb jövőt !

Minden ami eszembe jut,hogy itt olvasgatom a hozzászólásokat annyi.
Hát igen Számla fizetés még nehezen kinek -kinek megy .De nyaralni ? De hát ebböl amit kersünk ?

Dénes Ágostonnak : Meg annyit :TANULJON MAGYAR TÖRTÉNELMET
Hátha el tud gondolkoni,hogy mit is írt !!!!
A helyesírás igen fontos az igaz ! DE A HAZÁNKNÁl NINCS
FONTOSABB !!!
Őseink müveltek,okosak ,haza szerető emberek voltak s ezt kaptuk örököl ,hát őrizzük ! Így lesz ami utódainknak hazájuk !!!!
Isten áldjon minden igaz embert !

Válasz

varga istvánné üzente 14 éve

Nyaralás nem luxus ?
sajnos nálam az. Jo ideje munkanélküli vagyok. Az üzemeket szétverték, jöttek a multik, munka pedig sehol. Igy a nyaralás luxus marad.

Válasz

Sipos Sándor üzente 14 éve

Igyvan igazad van én hivatásos gépkocsivezetö vagyok . Nap mint nap találkozok ilyenekel sajnos .A másik Bajnai hogy nevezheti magát MAGYARNAK? kRomán -Magyar Állampolgárságu azt irták mondják de szerintem csak Román Ne irányitsa az én országomat Magyar Országot, Román menjen oda vissza ahonan jött.na ezt ha látná a Magyar kormány korukt kormányunk már mondanák ez gyülölet beszéd hát nem az jogunk van ahoz ami a milyenk jogunk van megvédeni az értékeinket az emberek létét biztonságát . ADJON AZ ISTEN SZEBB JÖVÖT MINDENKINEK.

Válasz

Szappanosné Sóti Tímea üzente 14 éve

Szebb jövőt! Szép és helyes jelmondat! De amíg Magyarországban nem a magyarok hozzák a döntéseket,hanem mindenféle nemzetiségű emberek,akik magyarnak vallják magukat,addig nem lehet szebb jövő. Baromira unom már azt,hogy olyanokat olvasok,mint pl. magyarok vernek cigányokat.Érdekes...2 napja a lányomat hoztam haza a suliból és a buszra várva 4 fiatal cigány lány ütött,rúgott egy fiatal magyar lányt. Hol itt a rasszizmus?
Nemrégiben egy cigány srácot elütött egy magyar ember kocsival és a cigány srác rokonai kaszával támadtak a sofőrre. A falu rendőre menekítette be az embert,hogy ne legyen áldozat ő is. Ennyi amit hallani lehetett,de ugye arról már nem szólt senki,hogy a srác kivilágítatlanul,sötétben ment át az úttesten azzal a hittel,hogy neki van elsőbbsége és nem a kocsinak. 10 m-re az autó előtt átsétált. És a sofőr a hibás?? Ez már vicc. Hiába volt igaza a sofőrnek,nem neki adtak igazat.
NE!-ez Magyarország!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Helyes.

Válasz

Kisné Katona Ágnes üzente 14 éve

Elolvasva,amiket írtatok,,szeretném felhívni a figyelmeteket arra,,amit a napokban hallottam. Vannak emberek akik abban látják örömüket,hogy mindkét oldal szimpatizáns oldalain,,különböző fórumokon,,provokálnak,,és élvezik az elért hatást.Felváltva írogatnak jobb és baloldali fórumokra és figyelik a reakciókat!!
ne dőljetek be a provokátoroknak,,csak értelmes,valódi problémákkal foglalkozzunk!!

Válasz

Susán Attila üzente 14 éve

Gyerekek!!! A a helyesírási hibákkal küszködő "magyarok" már töröltettek!!!!!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Nem értem,mit keresel köztünk...
Persze,ez a gondolkodásmód jellemez ma minket.Nem azok mellett vagyunk,akikhez tartozunk,hanem az ellenfélhez megyünk fújjolni :(

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Szerintem egy analfabéta is lehet NAGY MAGYARKODÓ!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

A helyesírást értem, de a többit kifejtenéd részletesebben, mivel én ellenségesnek érzem ezt a hozzászólást.
Természetesen ,ha a helyesírással meglehetne oldani az ország gondjait, akkor jó.
Persze, ha nem annak szántad, akkor bocs.

K.S.

Válasz

Dénes Ágoston üzente 14 éve

Kedves Nagymagyarkodók! Mielőtt belefulladnátok a nemzeti érzelmekbe, TANULJATOK MEG HELYESEN ÍRNI.

Itt kezdődik a magyarság, tökösök!

Válasz

szabó ferenc üzente 14 éve

ÉN OJAN KÖZÉPVEZETŐ VOLTAM AZ ELÖZŐ RENSZERBEN AKI NEM LOPOTT RABOLT IVOTT STB A TÖBBIEKKEL MÁR A 70-ES ÉVEKBEN MEGMONTAM HOGY AZ ORSZÁG GAZDASÁGILAG ÖSSZEOMLIK MERT TÖBBET VESZNEK KI A KÖZÖSBÖL MINT AMENNYIT BELETESZNEK..KIKÉSZITETTEK 16X MEGSOKKOLTAK ÉS LESZÁZALÉKOLTAK..SEMMI DOKUMENTUM NEM MARADT A KEZELÉSEIMRÖL..AZOTA PÁNIK BETEG VAGYOK..DE NEM ÁRULTAM EL ÉS NAM LOPTAM MEG A HAZÁMAT..ÉS ERRE BÜSZKE VAGYOK..ÉS MOST JÖTT EGY OJAN PÁRT AKINEK AZ ELKÉPZELÉSEI NÉZETEI MEGEGYEZNEK AZ ÉN BELSŐ MEGGYÖZÖDÉSEMMEL..ÉS 67 ÉVESEN BELÉPTEM A PÁRTBA PEDIG EDDIG SOHA NEMTARTOZTAM PÁRTOKHOZ ...REMÉLEM A JOBBIK ALAKIT EGYSZER KORMÁNYT ÉS MEGTISZTULÁST HOZ A HAZÁNKBA ÉS ERKÖLCSI FELEMELKEDÉST..

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

nagyon teccik az,hogy magyarok is összetartoak kis hazánkba.
amikor egy cigányt megversz aztmondja magyar gyerek volt.
ha balhévan a köcsög cigány összetart
a magyaroknak is kell az összetartás.
kitartás hajrá magyarok

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Ez lett az asztalamon a háttér. Gyönyörű! Köszönöm minden igaz magyar nevében. Pásztó ór írjon akkor a szadeszre! Ott tetszene a megnyilvánulása, itt nem fogja tolerálni senki. Isten áldja! Ja, és SZEBB JÖVŐT!

Válasz

Falubiró Teréz üzente 14 éve

Egyetértek Koroknai Mariannával!Ha nem értékeled a turul madaras jelképet,tűnj el a klubból!Semmi keresni valód közöttünk!Szebb jövőt!

Válasz

Koroknai Marianna üzente 15 éve

Nekem meg az ilyen emberekből és az ilyen megnyílvánulásokból!!!!! A Turul Madár a magyarok szent jelképe!!! Ha téged zavar nem kell nézni! Te nem vagy magyar ember és nincs ebben a klubban a helyed közöttünk lépj ki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Szebb Jövőt!

Válasz

Pásztó Sándor üzente 15 éve

az ilyen jelképekből elege van minden MAGYARNAK!!!!!!!!!!!!!!!!
pásztó Sándor

Válasz

Nagy Laszlo üzente 15 éve

Nem kell köszöni!
Csak teszem a dolgom.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 15 éve

Köszönöm a képet találó és minden benne van amit az igaz Magyarságnak hírdetni kell.

Válasz